Thursday, July 7, 2011

Så stor är tomatenHär kommer en bild på tomaten som växer i snabb takt. Vi har även lagt upp lite andra bilder från vår tur till Glasgow och senaste dagarna, för att se dem klicka här.

Igår upptäckte vi att plottern slutat fungera. Det är inte första gången det händer, den var inne på lagning förra sommaren också. Varför tål inte båtsaker vatten? Det var tur att vi råkade befinna oss i Tobermory där det både finns en liten chandlery och gratis Wifi. Nu har vi köpt papperskort över Skottlands västkust och beställt en handhållen gps till Stornoway på yttre Hebriderna. Som ni kanske förstår har vi alltså bestämt oss för att gå norr om Skottland hem. Ikväll seglar vi vidare norrut till Isle of Eigg. /Maria

1 comment:

  1. Härligt att se att ni har det gött. Hoppas ni får det fortsatt fint och kommer hem med en riktigt grov Sean Connery-dialekt.

    Piffen, före du rakar av dig ditt sjömansskägg vill jag att du fotar dig själv med pipan du fick i examenspresent i munnen. Vill ha en parafras av sjömansmålningen till min fotovägg.

    ReplyDelete