Monday, February 20, 2012

Boken

Nu är den här! I dag när jag kom hem till lägenheten låg det ett paket på golvet. Jag öppnade det innan jag tagit av mig jackan och i fanns min första egna självskrivna bok. Gabriella min redaktör på Norstedts skickade den till mig i fredags så jag visste att den var på väg. Det känns konstigt att se den i färdig form. Nu lever den på sätt och vis sitt eget liv, jag kan inte längre påverka den. Men även om det är med skräckblandad förtjusning så ser jag nu fram emot att någon ska läsa den. Förhoppningsvis med nöje. Igår tittade jag på alla våra Cantare-filmer och blev väldigt seglingssugen, tur att det snart är vår! / Kapten Ingerup7 comments:

 1. Det skall bli kul att läsa din bok! Kalle o Emma

  ReplyDelete
 2. Jag har beställt ett ex från Adlibris idag och jag ser också fram emot att den ska dyka upp i brevlådan så jag får läsa den. :-)

  /Janne Gbg

  ReplyDelete
 3. På fredagen låg äntligen boken och väntade när man kom hem. Tusan också att man bokat upp massa annat i helgen, men efter lite nattläsning har jag nu läst den. Den var precis lika bra som jag hoppats på. Efter att med spänning följt er blogg som var underbar så funderade man ju om det fanns något mer att skriva om. Men det fanns det ju, lika fängslande som bloggen. Och nu fanns ju fördelen att man inte behövde vänta på uppdateringarna, Underbart att du bjussar så mycket av dej själv. Rekomenderar varmt denna bok till alla.
  Ser fram mot mera bloggande på framtida resor.
  Kram
  Seglingstoken i Gävle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så jättemycket för den fina recensionen! Det gläder mig att du tyckte boken var läsvärd. Kram / Maria

   Delete
 4. Läser just nu din härliga bok om äventyren till havs och i land. Har blivit riktigt nyfiken på att besöka Cuba. Har en förhoppning om att det blir fler seglaräventyr som vi får höra talas om och kanske även läsa om i framtiden. Vem skall vara kapten ombord? Du eller Erik? Lycka till med det nya båtköpet!
  Kram
  Christina

  ReplyDelete
 5. Sitter på jobbet och gäspar eftersom boken kvaddade min nattsömn. Lyckades inte lägga ifrån mig den förrns jag hade plöjt genom hela. Säger väl kanske en del om vad jag tyckte om boken. Ser fram emot nästa. :)

  /Micke

  ReplyDelete
 6. Härligt Micke! Kul att höra att den höll dig vaken =) Vi får väl se när nästa bok kommer, först ska det seglas! Maria

  ReplyDelete